φονικές-πλημμύρες-εστία-κατά-δούρο-406769
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.11.2017 | 13:18

Φονικές Πλημμύρες: “Εστία” κατά Δούρου -“Αγνοείται η τύχη Περιφερειάρχου”

Με ένα καυστικό και αιχμηρό άρθρο, ο διευθυντής της εφημερίδας «Εστία», Μανώλης Κοττάκης με τίτλο “Αγνοείται η τύχη Περιφερειάρχου” και υπότιτλο «Εξαφανίστηκε» η κ. Δούρου, εξαπολύει σφοδρή επίθεση εναντίον της Περιφερειάρχου Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοτάκκης, αναφέρει:

«Αποστολή του πολιτικού είναι να στέκεται δίπλα στους πολίτες, κυρίως στη δύσκολη ώρα τους. Στη χαρά τους είναι εύκολο. Ενδεχομένως να γίνει στόχος άδικης αποδοκιμασίας, τη στιγμή που ο κόσμος βιώνει τον πόνο του: την απώλεια του παππού, της μητέρας, του πατέρα, οικείων προσώπων.

Ενδεχομένως να δει τον εαυτό του το βράδυ στα κανάλια προπηλακιζόμενο. Ποιος είπε όμως ότι τους πολιτικούς τους έχουμε μόνο για τα εύκολα και όχι για τα δύσκολα; Ποιος; Και ποιος είπε ότι ο κόσμος, όταν του περάσει ο θυμός, δεν θα αναγνωρίσει στο μέλλον την παρουσία του πολιτικού δίπλα του στη δύσκολη στιγμή; Από νέους πολιτικούς, όπως η Ρένα Δούρου, αυτό που περιμένουμε είναι να μην ακολουθούν την πεπατημένη. Να σκίσουν τις οδηγίες με τις προκάτ συμβουλές των επικοινωνιολόγων της συμφοράς και να βρίσκονται στο πλευρό των εντολοδόχων τους. Με γαλότσες, αν χρειαστεί; Ναι, με γαλότσες. Με άνορακ; Με άνορακ. Κι αν ταλαιπωρηθεί και λίγο η κόμμωση δεν έγινε και τίποτε! Ηγέτης δεν γίνεσαι ούτε με σκαρπίνι ούτε με τακούνι».