οι-φήμες-για-την-υποψηφιότητα-του-ρέμο-492879
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.06.2018 | 17:40

Οι φήμες για την υποψηφιότητα του Ρέμου – Ο ρόλος Μαρινάκη

Σε “γάμο” τείνει να εξελιχθεί το… πολιτικό φλερτ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον τραγουδιστή, ο οποίος δεν έχει αφήσει πάρτι για πάρτι και γάμο για γάμο, Αντώνη Ρέμο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν πολύ ευχαριστημένος με τον τραδουδιστή, ο οποίος επικρότησε με το χειροκρότημα του τις προκλητικές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη περί “χούντας”. Δεν είναι τυχαίο πως τις προκλητικές δηλώσεις Μαρινάκη επικρότησε δημόσια, από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, ο συνεργάτης του Μητσοτάκη, Νίκος Ρωμανός.

Να θυμίσουμε πως ο Αντώνης Ρέμος στις αρχές του 2017 είχε συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια… έπιασε δουλειά υπέρ του προέδρου της ΝΔ από το Rising Star.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού φυσικά έχει πάρει τη συγκατάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εκτός από πολιτικός καθοδηγητής της ΝΔ είναι και στενός φίλος του τραγουδιστή, σκέφτεται να τοποθετήσει στα ψηφοδέλτια του κόμματός του τον Αντώνη Ρέμο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το… deal έχει ήδη κλείσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αντώνης Ρέμος προορίζεται για κάποιο από τα ψηφοδέλτια της Θεσσαλονίκης.