εξάρχεια-ντου-αναρχικών-σε-γραφείο-406476
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.11.2017 | 20:27

Εξάρχεια: «Ντου» αναρχικών σε γραφείο συμβολαιογράφου

Γυαλιά καρφιά έκανε το γραφείο συμβολαιογράφου στα Εξάρχεια μια ομάδα αναρχικών.

Περίπου στη μία το μεσημέρι, μια ομάδα 12 με 15 αναρχικών εισέβαλε στο γραφείο μιας συμβολαιογράφου στην οδό Μπόταση 12 στα Εξάρχεια και με πρόφαση τους πλειστηριασμούς το έκανε γυαλιά-καρφιά.

Την ώρα της εισβολής στο γραφείο ήταν η συμβολαιογράφος την οποία οι δράστες δεν πείραξαν, έσπασαν όμως τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και προξένησαν και άλλες ζημιές πετώντας και μαύρες μπογιές και στη συνέχεια, αφού πέταξαν τρικάκια με συνθήματα «ενάντια στους πλειστηριασμούς, ηλεκτρονικούς ή μη» αποχώρησαν. Στα φέιγ βολάν υπογράφουν ως «αναρχικοί/ κες».

Η συμβολαιογράφος μίλησε στους δημοσιογράφους για την τρομακτική εμπειρία που έζησε μέσα στο γραφείο της στα Εξάρχεια. «Κατά τις 13:00 η ώρα χτύπησαν το κουδούνι. Δεν άνοιξα. Εξακολουθούσαν να χτυπούν επίμονα… Δεν τους άνοιγα γιατί κατάλαβα… Δεν είχα κάποιο ραντεβού. Με αποτέλεσμα να σπάσουν την πόρτα με λοστούς. Εισέβαλαν στο γραφείο γύρω στα 15 άτομα, δεν με πειράξανε, είχαν κουκούλες και γυαλιά. Μου φώναξαν «μην κουνηθείς, δεν θα σε πειράξουμε, αλλά μην τολμήσεις να ξανακάνεις πλειστηριασμούς». Με τα λοστάρια που κρατούσαν κατέστρεψαν τα πάντα».

Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.