έξαλλος-ο-σπύρος-μπιμπίλας-με-τον-μποτ-463091
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.03.2018 | 14:16

Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Μποτρίνι και το Hell’s Kitchen

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στο Hell’s Kitchen και δείπνησε στην εντυπωσιακή σάλα του ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1 μαζί με την παρέα του, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε και ο ίδιος εμφανίζεται οργισμένος.

Μετά το τέλος του γυρίσματος, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός εξέφρασε δημόσια το παράπονό του από την παραγωγή, καθώς δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως τα περίμενε.

«Στο Hell’s Kitchen του ΑΝΤ1 με Αλέξανδρο Πετρίδη, Τζόυ Μιχαηλίδου και Κώστα Βενετσάνο… Δεν περάσαμε και τόσο όμορφα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια.

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της διερεύνησαν την… υπόθεση, με τον Άρη Καβατζίκη να λέει: «Εγώ έχω μια πληροφορία. Είναι πολύ πολύ έγκυρη κι πιστέψτε με. Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι που ήθελε να πάει με την παρέα του και το ζήτησε από τους ανθρώπους που γνωρίζει να βρεθεί στο εστιατόριο. Έβαλε μέσον. Ο Σπύρος ήθελε να καλεστεί, αυτή είναι η πληροφορία μου…».

Μετά τα σχόλια που ακούστηκαν on air, ο Σπύρος Μπιμπίλας παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και τόνισε: «Επειδή άκουσα και μερικές ανακρίβειες, να το διορθώσω… Στην εκπομπή καλέστηκα εγώ και εγώ επέλεξα αυτούς που θα είναι μαζί μου. Πήρα τηλέφωνο και είπα τα τηλέφωνα μήπως κάποιον δεν τον ήθελαν. Είχα την έγκριση της εκπομπής…

Το γεγονός που με δυσαρέστησε ήταν ότι αφού μας έφεραν τα ορεκτικά μας είπαν να μην παραγγείλουμε πρώτο πιάτο αλλά κατευθείαν κυρίως. Περιμέναμε 2,5 ώρες για να αρχίσει η εκπομπή… Όταν άρχισε σιγά σιγά βλέπαμε ότι ο κ. Μποτρίνι δεν ήρθε να μας χαιρετήσει ούτε καν στο τέλος που παρευρεθήκαμε και αισθανθήκαμε κομπάρσοι.

Ο κ. Βενετσάνος που είναι η ιστορία της τηλεόρασης ζήτησε να κόψουν τα πλάνα του. Ο κ. Μποτρίνι είδε από μακριά ότι κάτι συμβαίνει στο τραπέζι και έφυγε από το στούντιο δεν ήρθε καν να πλησιάσει να δει τι συμβαίνει…

Αυτό μας εξόργισε περισσότερο! Έρχεται ο υπεύθυνος της εκπομπής, ο κ. Πάσιος, του εξηγούμε τι έγινε και ότι δεν θέλουμε να παιχτούν τα πλάνα μας… Μας λέει ότι είναι δύσκολο, αρχίζει μία λογομαχία και έρχεται ένας κύριος με πολύ απαξιωτικό τρόπο λέει “Άστους αυτούς”…».