έταζε-δουλειά-στην-ιονία-οδό-και-έπαιρ-56856
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.03.2017 | 21:31

Έταζε δουλειά στην Ιονία οδό και έπαιρνε μίζα

Την ανάγκη ανυποψίαστων πολιτών να βρουν δουλειά εκμεταλλευόταν μια αδίστακτη απατεώνισσα, που του υποσχόταν ότι θα τους εξασφάλιζε να προσληφθούν ως υπάλληλοι στον αυτοκινητόδρομο της Ιονίας Οδού και τους αποσπούσε χρήματα για να μεσολαβήσει για την πρόσληψή τους.

Τρεις άνεργοι που ήλπιζαν να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα, έδωσαν τις τελευταίες τους οικονομίες στην 51χρονη απατεώνισσα η οποία τους πήρε συνολικά 2.000 ευρώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο ως τις 9 Ιανουαρίου. Ωστόσο, δεν τους ειδοποίησε ποτέ να πάνε για δουλειά κι έτσι κατέφυγαν στην Ασφάλεια Αγρινίου. Μετά από έρευνες των αστυνομικών, η 51χρονη ταυτοποιήθηκε και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Το ίδιο έγινε με έναν ακόμη απατεώνα, ο οποίος “ξεζούμιζε” από τον περασμένο Οκτώβριο έναν 59χρονο λέγοντάς του ότι είχε άκρες στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΟΔΔΥ) και μπορούσε να μεσολαβήσει για να αγοράσει σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή ένα αυτοκίνητο. Ως πριν από λίγες ημέρες, που το θύμα αντιλήφθηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα και τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια, ο 36χρονος δράστης του είχε υφαρπάξει σταδιακά συνολικά 1.700 ευρώ.