ερωτηματικά-για-τον-τούρκο-δημοτι-477336
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.05.2018 | 11:46

 «Ερωτηματικά» για τον Τούρκο δημοτικό υπάλληλο -Κοστούμι & περίεργη συμπεριφορά

Με αφορμή τη σύλληψη του Τούρκου δημοτικού υπαλλήλου στον Έβρο, αρκετά μεγάλη εντύπωση κάνουν δυο γεγονότα. Πρώτα απ’ όλα το γεγονός ότι ένας πολίτης, όπως τουλάχιστον δηλώνει, βρέθηκε στον οριογραμμή να εκτελεί εργασίες και δεύτερον το γεγονός ότι ο 38χρονος είναι ντυμένος στην… τρίχα.

Ο 38χρονος είχε μαζί του όλα τα προσωπικά του έγγραφα, η ταυτότητά του είναι πολιτική. Αλλά αυτό μένει να ξεκαθαριστεί από τις ελληνικές αρχές. Οι Τούρκοι έσπευσαν να δηλώσουν ότι πρόκειται για υπάλληλο του Δήμου Αδριανούπολης ο οποίος εκτελούσε εργασίες για το σύστημα ύδρευσης. Η αμφίεσή του ωστόσο αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκε σε μια περιοχή όπου οι εργασίες είναι πλήρως ελεγχόμενες προκαλούν υποψίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο φορές κινήθηκε μακρυά από το σημείο όπου έμοιαζε να κάνει χωματουργικές εργασίες και παρά τις παρατηρήσεις από τους Έλληνες στρατιώτες επέμεινε να κινείται προς την ελληνική πλευρά.

Προς το παρόν όλα δείχνουν ότι η κατηγορία που θα αντιμετωπίσει είναι απλή παραβίαση συνόρων.

Ο τουρκικός τύπος πάντως έσπευσε αμέσως να μιλήσει για σύλληψη ενός απλού πολίτη και να αφήσει ερωτήματα για την τύχη του, θυμίζοντας την υπόθεση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, εκφράζοντας παράλληλα φόβους ότι η ελληνική πλευρά ίσως επιχειρήσει να προβεί σε… αντίποινα.

Δείτε ακόμη:

Στον εισαγγελέα σήμερα ο Τούρκος δημοτικός υπάλληλος που συνελήφθη στον Eβρο

Μαξίμου για τη σύλληψη Τούρκου: Δεν θα μπούμε στη λογική εκβιασμών