επέστρεψαν-στον-τόπο-του-εγκλήματος-κ-387176
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.03.2018 | 15:28

Επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος και τους έκαναν τσακωτούς

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κλοπής εκτυλίχθηκε χθες στο Ηράκλειο, με τους δράστες να επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Όλα ξεκίνησαν χθες, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Κνωσσού, όταν περίοικος αντιλήφθηκε την ύποπτη δράση δύο ανδρών σε οίκημα της περιοχής και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως οι δράστες είχαν ξηλώσει τους χαλκοσωλήνες του οικήματος και είχαν γίνει… καπνός.

Στη συνέχεια, οι ιδιοκτήτες κλήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου κατέθεσαν για την κλοπή. Επιστρέφοντας στο οίκημα για να δουν το μέγεθος της κλοπής, έμειναν άναυδοι, καθώς είδαν τους δύο δράστες να βρίσκονται και πάλι εκεί και να συνεχίζουν ανενόχλητοι το… έργο που άφησαν στη μέση.

Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. κλήθηκαν και πάλι να σπεύσουν στο σημείο και κατάφεραν να συλλάβουν επί τόπου τον έναν εκ των δύο δραστών, με τον δεύτερο να συλλαμβάνεται λίγα μέτρα παρακάτω.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες 25 και 30 ετών είναι αδέρφια και είχαν απασχολήσει και παλαιότερα τις Αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις.