εν-διαστάσει-σύζυγοι-κυνηγιούνταν-κα-479242
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.05.2018 | 10:11

Εν διαστάσει σύζυγοι κυνηγιούνταν και τράκαραν (βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Επαρχιακή Οδό Κορίνθου – Εξαμιλίων.

Ο 40χρονος, χτύπησε τρεις φορές το αυτοκίνητο της 30χρονης με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο και ανετράπη. Στη συνέχεια ο 40χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και τραυματίστηκε. Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί που απεγκλώβισαν τη γυναίκα, η οποία και τους είπε τι είχε συμβεί.

Η γυναίκα είπε μάλιστα ότι ο πρώην σύζυγός της της είχε επιτεθεί ξανά στο παρελθόν, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, υπήρχε ιστορικό καταγγελιών από τη σύζυγο για τον βίαιο χαρακτήρα του 40χρονου.

Το θύμα είχε νοσηλευτεί άλλες δύο φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά χτυπήματα στο σώμα της και με σπασμένη μύτη.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε τι συνέβη:«Γυρνούσα από τον Ισθμό της Κορίνθου και ξαφνικά είδα πίσω μου το αμάξι του πρώην συζύγου μου. Πάντα είχα τον νου μου και κοιτούσα συνέχεια πίσω από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου μου, όπου πήγαινα. Ήρθε πίσω μου με ταχύτητα μεγάλη και με χτύπησε 3 φορές. Εκείνη την ώρα τα έχασα. Προσπέρασα ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά μου κι έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου μου! Πώς δεν πήρα άλλον άνθρωπο στον λαιμό μου» είπε.

Σύμφωνα με την 30χρονη, παρόμοιο περιστατικό συνέβη και πέρυσι το καλοκαίρι, όταν μετά τη δουλειά τον είδε πίσω της. «Μπήκα σε ένα σούπερ μάρκετ, αλλά επειδή είδε κόσμο και την αστυνομία δεν έκανε τίποτα και έφυγε», ανέφερε.