ελένη-λυκουρέζου-μου-λείπει-που-δεν-θα-486745
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.05.2018 | 13:39

Ελένη Λυκουρέζου: Μου λείπει που δεν θα ξαναπώ τη λέξη μάνα

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου καλεσμένη σε εκδήλωση προς τιμή της μητέρας της που πριν από μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή.

Η κόρη της αείμνηστης ηθοποιού μίλησε για την αγαπημένη της μητέρα όπου μεταξύ άλλων είπε πως της «λείπει που δεν δεν θα ξαναπεί τη λέξη μάνα». «Μου λείπουν οι βόλτες μας αγκαλιά στη Θεσσαλονίκη, τα ποτά μας τα βράδια. Της μητέρας μου της άρεσε που ο κόσμος την σταματούσε στο δρόμο της μιλούσε και την χάιδευε. Αυτή η πόλη είναι μαγική».

Η Μαρία Ελένη απάντησε για άλλη μια φορά στο αν την ενοχλεί η σχέση του πατέρα της με τη Νατάσσα Καλογρίδη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκέφτομαι γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Όλα αυτά γίνονται μέσα στη ζωή. είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή του. έχει αποδείξει ποιος είναι. Δεν είναι ότι το συμμερίζομαι να εκθέτουν οι άνθρωποι την προσωπική τους ζωή. όμως ότι έγινε θα το πάρω πιο αστεία… και τι έγινε; Ενοχλεί κανέναν στο κάτω κάτω;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο η νέα σύντροφος του πατέρα της να υποδυθεί στο «Μαριχουάνα Στοπ» το ρόλο της μητέρας της: «Καμία σχέση. Έχει γίνει η πρόταση αλλά καμία σχέση. Δεν ξέρω είναι του κ. Βάλαρη η απόφαση ποια θα διαλέξει».