εκδδα-ημερίδα-για-την-έρευνα-και-την-κα-50392
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.04.2017 | 12:57

ΕΚΔΔΑ: Ημερίδα για την έρευνα και την καινοτομία στην Ελλάδα

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ), διοργανώνει επιμορφωτική δράση-ημερίδα με τίτλο: «Κοινωνικές διαστάσεις και δημόσιες πολιτικές: ερευνώντας την ενέργεια, τις πόλεις, το διαδίκτυο και την καινοτομία στην Ελλάδα», την Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (αμφιθέατρο «Κοσμάς Ψυχοπαίδης»), από τις 08:30΄ έως τις 16:30΄.

Σκοπός της επιμορφωτικής δράσης είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ερευνητικού προγράμματος του ΕΚΚΕ με τίτλο «Κοινωνικές επιπτώσεις και δημόσιες πολιτικές στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, του αστικού σχεδιασμού και των υποδομών του διαδικτύου». Το εν λόγω ερευνητικό πρόγραμμα επιχειρεί να διερευνήσει τις διαστάσεις κρίσιμων παραγωγικών δραστηριοτήτων, όπως η Ενέργεια, η Αστική Ανάπτυξη και το Περιβάλλον, το Διαδίκτυο και η Καινοτομία.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας των Υπουργείων Ψηφιακής Πολιτικής, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ακαδημαϊκοί και υψηλόβαθμα στελέχη της δημόσιας διοίκησης.