έφυγε-από-τη-ζωή-ο-τάκης-ανδρούτσος-322785
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.11.2017 | 12:39

“Έφυγε” από τη ζωή ο Τάκης Ανδρούτσος (βίντεο)

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 66 ετών ο Τάκης Ανδρούτσος σε νοσοκομείο Αθηνών.

Ο γνωστός κιθαρίστας είχε συνεργαστεί τόσο με τον Βλάσση Μπονάτσο όσο και τον Διονύση Σαββόπουλο, αποτελώντας ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Μπουρμπούλια, ενώ ήταν επίσης μέλος των Πελόμα Μποκιού

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Μαρτίου 1951 και μεγάλωσε στην ίδια γειτονιά με τον Βλάσση Μπονάτσο με τον οποίο τον συνέδεε μια βαθιά φιλία. Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν μεταξύ Βερολίνου, Μονάχου και Αθήνας, ενώ λάτρευε τη θάλασσα και το ψάρεμα. Μάλιστα, από πολύ νεαρή ηλικία ασχολείτο με την ιστιοπλοΐα, ως μέλος του Βασιλικού Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας.

Πριν γίνει μέλος των Πελόμα Μποκιού, υπήρξε ιδρυτικό μέλος των θρυλικού ροκ συγκροτήματος Μπουρμπούλια, μαζί με τους: Νικόλα Τσιλογιάννη, Βασίλη Ντάλλα και Άρη Τασούλη με τους οποίους ηχογράφησε ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της ελληνικής δισκογραφίας «Το Περιβόλι του Τρελού», ως μπάντα του Διονύση Σαββόπουλου, το 1970.

Υπήρξε επίσης, στενός φίλος του Παύλου Σιδηρόπουλου, του Γιώργου Ζαμπέτα, του γιου του Μιχάλη Ζαμπέτα και του Χάρη Λεμονόπουλου. Ο Τάκης Ανδρούτσος ήταν παντρεμένος και είχε ένα γιο.