έφη-θώδη-ο-τραμπ-ζήτησε-να-του-τραγουδή-79932
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.11.2016 | 08:53

Έφη Θώδη: Ο Τραμπ ζήτησε να του τραγουδήσω το «Μπήκαν τα Γίδια στο Μαντρί»

Πρόσκληση από το νέο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει πως έχει λάβει η Έφη Θώδη προκειμένου να του τραγουδήσει στο Λευκό Οίκο το τραγούδι της «Μπήκαν τα Γίδια στο Μαντρί». Αυτό υποστήριξε η ίδια η τραγουδίστρια, μιλώντας εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο «Ε».

Όπως ανέφερε η Έφη Θώδη, το βράδυ των εκλογών της τηλεφώνησε ο μάνατζέρ της από τη Νέα Υόρκη και της είπε ότι εκείνο το βράδυ ένας από τους συμβούλους του Ντόναλντ Τραμπ (ο οποίος -όπως είπε- είναι φίλος του μάνατζέρ της) έβαλε στο κινητό το τραγούδι της Έφης Θώδη «Μπήκαν τα Γίδια στο Μαντρί». Το τραγούδι άρεσε τόσο πολύ στον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, που ζήτησε από τους συνεργάτες του να φέρουν την Έφη Θώδη στις ΗΠΑ για να του το τραγουδήσει! Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την τραγουδίστρια, ο Τραμπ ζήτησε να του μεταφράσουν τους στίχους του τραγουδιού στα Αγγλικά και του άρεσε πάρα πολύ.

Η Έφη Θώδη πρόσθεσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ την έχει προσκαλέσει προσωπικά στον Λευκό Οίκο και αποκάλυψε ότι σκέφτεται μήπως αργότερα κάνει μία εκτέλεση του τραγουδιού και στην αγγλική γλώσσα!

Όσο για το ενδεχόμενο να επρόκειτο για… πλάκα που της έκανε ο φίλος της, απάντησε πως δεν είναι πλάκα και ότι ο μάνατζέρ της είναι πολύ σοβαρός, ενώ σημείωσε πως έχει επισκεφθεί και άλλες φορές τη Νέα Υόρκη.