έχασε-80-κιλά-και-έγινε-μοντέλο-466793
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.04.2018 | 12:30

Έχασε 80 κιλά και έγινε μοντέλο

Από μικρή ήταν παχύσαρκη με μια μεγάλη λατρεία στο junk food. Στην ηλικία των 24 ετών είχε φθάσει να ζυγίζει 140 κιλά. Δύο περιστατικά που συνέβησαν, ωστόσο, σε αγαπημένα της πρόσωπα στάθηκαν η αφορμή για να αλλάξει τα πάντα στη ζωή της.

Ο λόγος για τη Thayna Pacheco Barboza η οποία θορυβήθηκε όταν έχασε τη γιαγιά της από καρδιά. Λίγο αργότερα, της αποκαλύφθηκε ότι και η μητέρα της δύο χρόνια πριν είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και αυτό ήταν το γεγονός που την ώθησε να κοιτάξει περισσότερο την υγεία της. Ξεκίνησε, λοιπόν, να τρέφεται υγιεινά και παράλληλα, να γυμνάζεται, καταφέρνοντας να χάσει 80 ολόκληρα κιλά.

«Η συμβουλή που έχω να δώσω σε όποιον θέλει να χάσει βάρος είναι να ψάξει, να διαβάσει και να μάθει. Όταν κατάλαβα γιατί έτρωγα τόσο πολύ, το πάθος μου για πιο υγιεινό φαγητό έγινε ακόμη πιο μεγάλο.

Είναι μια αργή διαδικασία, καθώς δεν είναι εύκολο να κόψεις την ζάχαρη, το επεξεργασμένο φαγητό και τα γεύματα με πολύ λίπος. Στο τέλος όμως νιώθεις μία ικανοποίηση που τα καταφέρνεις», δηλώνει σήμερα, διαθέτοντας μια αψεγάδιαστη σιλουέτα ενώ ασχολείται και με το μόντελινγκ.