δολοφονία-32χρονης-εφοριακού-κοντά-στο-387224
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.11.2017 | 13:06

Δολοφονία 32χρονης εφοριακού: Κοντά στον εντοπισμό του δράστη οι Αρχές

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, με τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών να βρίσκονται λίγα βήματα πριν τον εντοπισμό του.

Αυτό που πιστεύουν, όπως σημειώνει η εφημερίδα «Espresso», είναι ότι έχουν να κάνουν με μια ιδιαίτερα φρικιαστική περίπτωση ληστείας μετά φόνου, που πιθανότατα ξεκίνησε από σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρα ασέλγειας σε βάρος της άτυχης κοπέλας.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο δολοφόνος αρχικά επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα της εφοριακού αλλά πιθανότατα και να ασελγήσει σε βάρος της. Η άτυχη Δώρα φαίνεται ότι αντέδρασε και μάλιστα χτύπησε τον αδίστακτο δράστη, με αποτέλεσμα εκείνος να εξαγριωθεί, να την καταδιώξει και τελικά να ξεσπάσει πάνω της, τη μανία του με 14 μαχαιριές.

Η διαδρομή του δολοφόνου

Ακολουθώντας από κεραία σε κεραία το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του θύματος, οι αστυνομικοί έφτασαν ως το κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο στίγμα, το έδωσε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία, η κεραία που καλύπτει την περιοχή του Περισσού, το αμέσως επόμενο εντοπίζεται στην κεραία κάλυψης της ευρύτερης περιοχής της Κυψέλης και αμέσως μετά γίνεται ένας περίεργος κύκλος καθώς το τρίτο στίγμα βγαίνει ξαφνικά σε κεραία στα Πετράλωνα και λίγη ώρα μετά δίνει το τελευταίο στίγμα μια κεραία που καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

Εκεί, ο δολοφόνος κλείνει το κινητό, πιθανά επειδή το πούλησε.

Το προφίλ του δράστη

Από το οπτικό υλικό που έχουν συλλέξει τόσο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας όσο και από κάμερες καταστημάτων και επιχειρήσεων οι αστυνομικοί, έχουν καταλήξει, σημειώνει η «Espresso», σε μια συγκεκριμένη εικόνα ενός άνδρα, ίσως αλλοδαπού ασιατικής καταγωγής, ο οποίος διασχίζει τη λεωφόρο Ηρακλείου από ένα σημείο όπου δεν υπάρχει πρόσβαση για πεζούς και μάλιστα κοντά στη μάντρα του νεκροταφείου.

Ο ύποπτος φθάνει πεζός στον παράδρομο της λεωφόρου Ηρακλείου και κατευθύνεται προς το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά. Όμως, δεν μπαίνει μέσα… Από εκεί και έπειτα τα ίχνη του χάνονται από τις κάμερες.