δήμαρχος-καλαμάτας-τρεις-νεκροί-στην-93798
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.09.2016 | 10:59

Δήμαρχος Καλαμάτας: Τρεις νεκροί στην Μεσσηνία – Μια αγνοούμενη στη Μηχανιώνα

Τρεις νεκροί στη Μεσσηνία και μια αγνοούμενη στη Θεσσαλονίκη, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της θεομηνίας που πλήττει τη χώρα και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα συνεχιστεί.

Όπως έγινε γνωστό αρχικά από τον ΔήμαρχοςΚαλαμάτα Παναγιώτη Νίκα και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε απο το κέντρο της Πυροσβεστικής, νεκρές είναι μια 63χρονη με κινητικά προβλήματα και μια 80χρονη στην πόλη της Καλαμάτας, οι οποίες ανασύρθηκαν απο πλημμυρισμενα υπόγεια, ενώ ένας 90χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Θουρία, το οποίο όμως δεν έχει πλημμυρίσει και εκτιμάται οτι πιθανότατα πέθανε απο άλλη αιτία.

Εξάλλου στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης γίνονται αναζητήσεις απο σωστικά συνεργεία για τον εντοπισμό μιας 60χρονης που αγνοείται και για την οποία είχε δηλώσει ο σύζυγός της ότι έχασε την επαφή μαζί της. Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε σε βενζινάδικο με τα αλάρμ αναμμένα, αλλά η ίδια παραμένει άφαντη.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία και όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι σε πλήρη επιφυλακή, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, τη Μεσσηνία, την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, όπου εντοπίζονται κυρίως τα φαινόμενα, ενώ στην Καλαμάτα, για την άντληση υδάτων έχουν μεταβεί ενισχύσεις και συγκεκριμένα 20 αντλίες απο την Αθήνα και 12 απο την Τρίπολη.