δικηγόρος-φοιτήτριας-παιδοκτόνου-ήτ-474599
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.04.2018 | 09:02

Δικηγόρος φοιτήτριας -παιδοκτόνου: Ήταν σε πανικό επειδή επέστρεφε η μητέρα της

Για παράλογη πράξη έκανε λόγω ο δικηγόρος της 22χρονης που πέταξε το μωρό της από το παράθυρο, λίγο αφού γέννησε.

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, ο Α.Αλεξιάδης, τόνισε  αρχικά πως αν είχε μιλήσει η κοπέλα για το μωρό, τότε θα είχε αποφευχθεί αυτή η πράξη. Το παιδάκι θα ζούσε ή θα είχε γίνει μία διαδικασία απόλυτα λογική», ανέφερε ο δικηγόρος.

Ο δικηγόρος της 22χρονης έσπευσε ωστόσο να την δικαιολογήσει, κάνοντας λόγο για κατάθλιψη και έλλειψη λογικής.

«Δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, το είχε περάσει όλο αυτό μόνη της», είπε ο δικηγόρος αναφερόμενος στην περίοδο της κύησης της νεαρής.

Ο  Α. Αλεξιάδης μίλησε και για την αποτρόπαια πράξη της, να πετάξει το μωρό από το παράθυρο.

«Βλέπει το παιδί και αντί να επικρατήσει το συναίσθημα της φυσιολογικής μητέρας, επικρατεί το συναίσθημα του πανικού διότι σε λίγες ώρες θα επιστρέψει η μητέρα της από την δουλειά», ανέφερε ο ίδιος χαρακτηρίζοντας την 22χρονη ως παιδί.

Τονίζοντας πως υπάρχουν παιδιά που λόγω των δικών τους προβλημάτων, ξεπερνούν τη λογική και προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες, ο κύριος Αλεξιάδης μίλησε και για την οικογένεια.

«Πρόκειται για μια κλασσική ελληνική οικογένεια με «μία μητέρα που υπεραγαπά το παιδί της, έναν πατέρα που υπεραγαπά το παιδί του».

Να σημειωθεί πως η 22χρονη παραμένει νοσηλευόμενη φρουρούμενη στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας και μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, αναμένεται να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.