διαρρήξεις-στη-μύκονο-κατά-τη-διάρκει-13614
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.09.2017 | 10:20

Διαρρήξεις στη Μύκονο κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Ρέμου

Θύμα διαρρηκτών έπεσε ένα ζευγάρι ζάμπλουτων Αράβων την ώρα που βρισκόταν στη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, το βράδυ της Παρασκευής στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, το ζευγάρι βγήκε να διασκεδάσει με φίλους στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου μαζί τους Λιβανέζους σταρ Ραγκέμπ Αλάμα και Μουσταφά Σαντάλ και την επόμενη μέρα διαπίστωσε πως διαρρήκτες εισέβαλαν στη βίλα που νοίκιασαν στο νησί. Οι άγνωστοι μπήκαν στη βίλα τους στην περιοχή Κάστρο και άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα ασφαλείας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δράστες απενεργοποίησαν το σύστημα ασφαλείας και φαίνεται να γνώριζαν καλά τα κατατόπια, αφού κατάφεραν να εντοπίσουν το μεταλλικό κουτί ασφαλείας μέσα στο οποίο υπήρχαν κοσμήματα μεγάλης αξίας και μετρητά. Οι διαρρήκτες μάλιστα, πήραν ολόκληρο το κουτί, αλλά και τα πανάκριβα ρολόγια του ζευγαριού που βρήκαν στο σπίτι.

Μόλις οι Άραβες διαπίστωσαν πως άγνωστοι μπήκαν στη βίλα, ειδοποίησαν τις αρχές, η οποία ερεύνησε τους χώρους, προκειμένου να εντοπίσει αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών ώστε να τους συνδέσει και με άλλες κλοπές που έχουν διαπραχθεί στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου στο νησί.