δεκάχρονος-κακοποιήθηκε-σεξουαλικά-82044
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.11.2016 | 11:21

Δεκάχρονος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του

Δεκάχρονος μαθητής δημοτικού σχολείου φέρεται να δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του, δυο αγόρια και ένα κορίτσι, με αιχμηρό αντικείμενο, μέσα στο χώρο του σχολείου, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία στις 26 Οκτωβρίου 2016 και η υπόθεση διερευνάται από την Εισαγγελία.

Έχουν ήδη κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες , όπως η εξέταση του 10χρονου μαθητή από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα και διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος έχει κακοποιηθεί , χωρίς να διευκρινίζεται ο τρόπος.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης έχει γνωστοποιηθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, ενώ ο ανήλικος μαθητής έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία , παρουσία παιδοψυχολόγου και ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται από χτες στην Εισαγγελία Βόλου.

Την υπόθεση αποκάλυψε το «Ράδιο ΒΕΡΑ» , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής ήδη άλλαξε σχολική στέγη, μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας, για να προστατευτεί.