δεκαπενταύγουστος-χανιά-και-πάργα-οι-99712
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.08.2016 | 17:27

Δεκαπενταύγουστος: Χανιά και Πάργα οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για την Trivago

Μεγάλες διαφορές συγκριτικά με πέρυσι φαίνεται να έχει η κατάταξη των προορισμών βάσει των προτιμήσεων των Ελλήνων σύμφωνα με την Trivago.

Η περσινή πρωτιά της Χαλκιδικής ανήκει φέτος στα Χανιά, ενώ η Πάργα που πέρυσι ήταν στη δέκατη θέση, αυτή τη χρονιά σκαρφάλωσε στη δεύτερη. Αρκετά υψηλότερα συγκριτικά με την περσινή χρονιά φαίνεται να είναι και η Νάξος, η οποία ανέβηκε από τη 15η θέση στην τρίτη. Σύβοτα και Σκιάθος καταλαμβάνουν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ η Σκόπελος, η Ρόδος και το Ναύπλιο ακολουθούν.

Το Τολό έκανε την εμφάνισή του στην φετινή δεκάδα, από την οποία έλειπε πέρυσι, με το Ρέθυμνο να ακολουθεί στη δέκατη θέση. Η Αμμουλιανή είναι ο ενδέκατος σε προτίμηση προορισμός φέτος, με την Καλαμάτα και το Πόρτο Χέλι να εμφανίζονται στις 12η και 13η θέση, ενώ η Αιδηψός και η Κέρκυρα ολοκληρώνουν τη δεκαπεντάδα. Αισθητή θα έλεγε κανείς ότι είναι η απουσία της Μυκόνου και της Σαντορίνης, τόσο από την περσινή, όσο και από την φετινή κατάταξη.

trivago

Σχετικά με αυτή την έρευνα:

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και πρώτης Αυγούστου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 11 και 16 Αυγούστου 2016.

πηγή: reporter.gr