δάφνη-τι-είπε-η-22χρονη-στους-αστυνομικ-43170
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.05.2017 | 13:48

Δάφνη: Τι είπε η 22χρονη στους αστυνομικούς για τη φρίκη που έζησε

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα βασανιστήρια που καταγγέλλει στην κατάθεση της στην αστυνομία, η 22χρονη φοιτήτρια που έπεσε θύμα κακοποίησης στη Δάφνη.

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε η 22χρονη φοιτήτρια την αρχή του μαρτυρίου που πέρασε στα χέρια του τυφλού 52χρονου στη Δάφνη, του ανθρώπου που χτες ισχυρίστηκε κυνικά ότι είχε «σχέση με την κοπέλα» και πως ήταν δεμένη επειδή αυτό ήταν «το φετίχ της».

Ο φερόμενος δράστης είχε βάλει αγγελία γιατί ο Δήμος δεν του έστελνε άνθρωπο να τον βοηθά στο σπίτι. Η κοπέλα σπουδάζει φιλολογία και κατάγεται από το Ρίο. Είχε πάει 2-3 φορές στο σπίτι του για να καθαρίσει και την Τετάρτη το απόγευμα πήγε για να πληρωθεί. Είχε πει στους γονείς της που μένουν στο Ρίο το όνομα του 52χρονου και την περιοχή. Οι γονείς της ανησύχησαν ήρθαν στην Αθήνα και κατήγγειλαν στο ΑΤ Δάφνης ότι η κόρη τους αγνοείτο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη διεύθυνσή του και πήγαν στο σπίτι. Ο φερόμενος δράστης άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς και τους είπε ότι όλα ήταν καλά. Εκείνοι, όμως, παρέμειναν στο σημείο και όταν άκουσαν πνιχτές κραυγές μέσα από το διαμέρισμα εισέβαλαν και έσωσαν την νεαρή φοιτήτρια. Οι σκηνές με τις οποίες βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν σοκαριστικές.

Η φοιτήτρια ήταν δεμένη και «εξαιρετικά κακοποιημένη». Σε κατάσταση σοκ, η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Διαβάστε ακόμη στην aftodioikisi.gr : Ποια σχέση έχει ο βιαστής της φοιτήτριας με το δήμο Δάφνης