χανιά-μανιακός-έσχισε-λάστιχα-οχημάτ-421260
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.12.2017 | 08:15

Χανιά: Μανιακός έσχισε λάστιχα οχημάτων

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες οχημάτων σε μια γειτονιά στα Χανιά, όταν ξύπνησαν το πρωί της Τετάρτης για να πάνε στις δουλειές τους. Κατά την διάρκεια της νύχτας, άγνωστος -που όπως όλα δείχνουν είναι… μανιακός- είχε κάνει επιδρομή στα σταθμευμένα αυτοκίνητά τους.

Τουλάχιστον οκτώ οχήματα που είχαν παρκάρει στα δεξιά κατά μήκος ενός δρόμου στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν με σκασμένα τα λάστιχά τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ιδιοκτητών, αλλά και του ιδιοκτήτη ενός συνεργείου στο οποίο κατέφυγαν για να επισκευάσει κάποιες από τις δολιοφθορές, στα περισσότερα είχαν σκάσει τα πίσω αριστερά λάστιχα, δηλαδή από την εξωτερική μεριά του δρόμου.

Οι σοκαρισμένοι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων κατήγγειλαν την δολιοφθορά στην Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας εξακρίβωσαν ότι οι τομές στα ελαστικά είχαν γίνει με το ίδιο μαχαίρι ή σουγιά και εκτιμούν ότι ο δράστης ήταν ένας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του επικεντρώνονται στην αναζήτηση οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.