μπήκε-το-snooze-στο-facebook-η-νέα-λειτουργία-424659
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.12.2017 | 20:04

Μπήκε το «snooze» στο Facebook -Η νέα λειτουργία

Βάλε στο «snooze» όλους τους ενοχλητικούς φίλους σου στο Facebook! Το νέο χαρακτηριστικό του social media είναι από σήμερα, διαθέσιμο σ’ όλους!

Η λειτουργία snooze, έπειτα από μια περίοδο δοκιμών, γίνεται επιτέλους διαθέσιμη σ’ όλους μας! Με το snooze βάζεις σε αναμονή όποιον φίλο, σελίδα ή ομάδα στο Facebook θέλεις για 30 μέρες.

Το Facebook κινείται έτσι κι αλλιώς στη λογική του να καθορίζει ο κάθε χρήστης το τι θέλει να εμφανίζεται στο news feed του, έτσι το νέο χαρακτηριστικό έρχεται να προστεθεί στη βάση αυτής της σκέψης.

Τι ακριβώς κάνει το snooze;

Μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε προσωρινή σίγαση σ’ έναν φίλο, μια σελίδα ή μια ομάδα που ακολουθούμε για 30 μέρες.

Μόλις επιλέξουμε τη λειτουργία της αναμονής, σταματάμε να βλέπουμε μηνύματα του συγκεκριμένου ατόμου για έναν μήνα.

Για παράδειγμα, εάν έχεις κουραστεί να βλέπεις τις φωτογραφίες της φίλης του φίλου σου από κάθε club που πατάει το πόδι της, μπορείς απλά να την βάλεις στο snooze για έναν μήνα!

Σημειώνεται πως δεν σταματάς να παρακολουθείς ή να επικοινωνείς με τον συγκεκριμένο φίλο, απλά δεν βλέπεις στο news feed σου όσα ανεβάζει.

Το άτομο που έβαλες στην αναμονή δεν θα το μάθει ποτέ ενώ εσύ θα δεις μια ειδοποίηση όταν λήξει η περίοδος του snooze και τότε μπορείς να επιλέξεις να το διατηρήσεις ή να το σταματήσεις.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ