η-μπέτυ-μπαζιάνα-θα-ξεναγήσει-την-μπρι-12884
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.09.2017 | 10:40

Η Μπέτυ Μπαζιάνα θα ξεναγήσει την Μπριζίτ Μακρόν στην Ακρόπολη

Για τις τρεις και μισή το μεσημέρι έχει οριστεί η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Εμανουέλ Μακρόν. Την ίδια ώρα ακριβώς θα ξεκινήσει και το παράλληλο πρόγραμμα της συζύγου του Μπριζίτ, με συνοδό και ξεναγό, τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, με τις δύο πρώτες κυρίες να είναι προγραμματισμένο να επισκεφτούν την Ακρόπολη.

Η αναμενόμενη παρουσία τους στον Ιερό Βράχο θα τραβήξει τα φλας των φωτογράφων που έχουν σπεύσει από το εξωτερικό, δημιουργώντας φρενίτιδα στην αστυνομία, με τις Αρχές να αποκλείουν -για λόγους ασφαλείας- τους τριγύρω δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά, η κυρία Μπαζιάνα θα ξεναγήσει την Μπριζίτ Μακρόν και στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Νιάρχου, καθώς η σύζυγος του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας δεν θα έχει την ευκαιρία να το δει αύριο, Παρασκευή, που Μακρόν και Τσίπρας θα βρίσκονται εκεί για το ελληνογαλλικό φόρουμ.

Αύριο, η Μπριζίτ Μακρόν θα ξεναγηθεί από τη σύζυγο του προέδρου της Δημοκρατίας Σίσσυ Παυλοπούλου στην Αρχαία Αγορά και όχι στο Βυζαντινό Μουσείο, όπως αρχικώς είχε προγραμματιστεί.

Δεν αποκλείεται όμως, να υπάρξουν κι άλλες προσθήκες στο πρόγραμμα της κυρίας Μακρόν την τελευταία στιγμή, καθώς έχει εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθεί κι άλλα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, χωρίς όμως να το επιτρέπει προς το παρόν το ασφυκτικό πρόγραμμα του συζύγου της.

Είναι βέβαιο πάντως, πως η παρουσία της Μπριζίτ Μακρόν θα προσθέσει λάμψη και δημοσιότητα στην επίσκεψη του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Το ίδιο λαμπερό θα είναι και το επίσημο δείπνο απόψε το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου λόγω της παρουσίας του γαλλικού προεδρικού ζεύγους θα συνοδεύονται από τις συζύγους τους και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και υπουργοί.

Εκεί τα φλας των φωτογράφων θα αστράψουν και πάλι για να απαθανατίσουν τη συνάντηση της συζύγου του Γάλλου προέδρου με την κυρία Μπαζιάνα, αλλά και την κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη.

Πέραν λοιπόν των πολιτικών αποτελεσμάτων που θα παράξει η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα, θα απολαύσουμε και μια σειρά από φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις συνομιλίες των συζύγων, αλλά και από τις ενδυματικές τους επιλογές, καθώς το πάντα προσεγμένο ντύσιμο της κυρίας Μακρόν ανεβάζει στα ύψη τις απαιτήσεις για όλες τις κυρίες που θα βρεθούν πλάι της.