η-μπεσίκτας-αντίπαλος-του-ολυμπιακού-58204
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.02.2017 | 14:25

Η Μπεσίκτας αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Europa League

Μετά την Οσμανλισπόρ, άλλη μια τουρκική ομάδα βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού, καθώς η Μπεσίκτας θα είναι η αντίπαλος στη φάση των «16» του Europa League.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη και η ρεβάνς στις 16 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων, οι οποίες θα προκύψουν έπειτα από την συνεννόηση των συλλόγων.

Η ομάδα της Πόλης πήρε την πρόκριση στους «16» καθώς απέκλεισε στην προηγούμενη φάση την Χάποελ Μπερ Σεβά, η οποία είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό, από τα play offs του Champions League, το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η ομάδα του Σενόλ Γκιουνές κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στην Τουρκία και ως πρωταθλήτρια μετείχε στους ομίλους του Champions League, αλλά αποκλείστηκε και συνέχισε στο Europa League.

Μεγαλύτερο όνομα στο ρόστερ της είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, Ρικάρντο Κουαρέσμα ενώ ξεχωρίζουν επίσης ο επιθετικός Τσενκ Τοσούν, ο διεθνής Τούρκος μέσος Οζιακούπ και ο επιθετικός Μπάμπελ.

Συνοπτικά όλα τα ζευγάρια:

Θέλτα – Κράσνονταρ

ΑΠΟΕΛ – Άντερλεχτ

Σάλκε – Γκλάντμπαχ

Λιόν – Ρόμα

Ροστόφ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ολυμπιακός – Μπεσίκτας

Γκεντ – Γκενκ

Κοπεγχάγη – Άγιαξ