μπέος-κατά-πάντων-με-αφορμή-απόφαση-πρ-99494
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.08.2016 | 21:21

Μπέος κατά πάντων με αφορμή απόφαση πρωτοδικείου

Για απόφαση υποκινούμενη  από «πικραμένους, απατεώνες πολιτικούς», έκανε λόγο ο πρώην δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, με αφορμή δικαστική ετυμηγορία του πρωτοδικείου, με την οποία σταματά αποχετευτικό έργο στο νομό.

Συγκεκριμένα ο Αχ. Μπέος δήλωσε: «Με έκπληξη, αλλά και θλίψη, πληροφορήθηκα την δικαστική απόφαση, της πρωτοδίκου, κ. Μπαλατσού, με την οποία πρόσκαιρα σταματά το μεγάλο περιβαλλοντικό και οικονομικό έργο της σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου της Αγριάς με το βιολογικό καθαρισμό.

Ασφαλώς δεν επιθυμώ και δεν συνηθίζω να κρίνω δικαστικές αποφάσεις, ωστόσο εν προκειμένω είμαι υποχρεωμένος να το κάνω αφού το καπρίτσιο μιας χούφτας ανθρώπων, υποκινούμενων από τους γνωστούς “πικραμένους” – πολιτικούς απατεώνες, υπερίσχυσε, προφανώς, στην κρίση της δικαστού από τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα μιας ολόκληρης κοινωνίας, κάτι που περιέργως συμβαίνει κατ επανάληψη στην πόλη μας.

Παρά την απογοήτευση που αισθάνομαι από τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές, δηλώνω αποφασισμένος να συνεχίσω τον αγώνα μου για να επανέλθω στα καθήκοντα που τιμητικά μου ανέθεσαν οι συμπολίτες μας και από τα οποία φαίνεται συνεχώς γιατί τεχνηέντως και δολίως απομακρύνθηκα.

Ο Βόλος έχει επιστρέψει με αυτή την Δημοτική Αρχή στο δρόμο της δημιουργίας και της προοπτικής και αυτή την ελπίδα των δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών δεν θα αφήσουμε να την καταστρέψουν μερικές δεκάδες είτε ιδιοτελών, είτε αφελών, σε κάθε περίπτωση επικίνδυνων και εχθρικών για την πόλη μας ανθρώπων, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται.

Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι με τέτοιες αποφάσεις, με τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές, δεν βλάπτουν τον Αχιλλέα Μπέο, όπως ατυχώς νομίζουν. Σε μένα και την οικογένειά μου ήδη αρκετό κακό έχουν κάνει. Το μέλλον της πόλης και των παιδιών μας βλάπτουν και αυτό δεν μπορεί να συγχωρεθεί σε κανένα. Η πόλη οφείλει να προχωρήσει και θα προχωρήσει χωρίς εμπάθειες, ιδιοτέλειες και μικροπολιτικές και κομματικές εξαρτήσεις και σκοπιμότητες.

Εν τέλει η επιλογή μου ως Δημάρχου έγινε από τους πολίτες και μόνο, με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες τις οποίες δήθεν και αυτοί υπηρετούν. Ας δείξουν λοιπόν εμπράκτως τον σεβασμό τους σε αυτές.

Ομως και οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει να είναι σε εγρήγορση προκειμένου να υπερασπιστούν κορυφαίες, σημαντικές, επιλογές, που αφορούν τους ίδιους, τις οικογένειές τους, το μέλλον τους και που μέχρι τώρα τίθενται εν αφιβόλω από μια μικρή μειονότητα, με μεγάλη, δυστυχώς, επιρροή και δυνατότητα παρέμβασης σε κέντρα αποφάσεων, όπως η ίδια η καθημερινότητα αποδεικνύει».