αύριο-η-κηδεία-του-μαμιδάκη-η-ανακοί-104426
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.07.2016 | 18:58

Αύριο η κηδεία του Μαμιδάκη – Η ανακοίνωση Ομίλου & εργαζομένων

Αύριο, Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 6:00 το απόγευμα στο Κοιμητήριο Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του Κυριάκου Μαμιδάκη, ανακοίνωσε ο όμιλος των αδελφών Μαμιδάκη, το ΔΣ του οποίου αποφάσισε να κηρύξει διήμερη αργία σε ένδειξη πένθους στις εταιρείες του ομίλου και να προβεί σε δωρεά στη μνήμη του.

“Ο Κυριάκος Μαμιδάκης συνέδεσε το όνομά του με τη δημιουργία και έγραψε ιστορία στην εξέλιξη της επιχειρηματικότητας, εντός και εκτός Ελλάδας. Ακολουθώντας το όραμά του, σχεδόν μισό αιώνα πριν, έβαλε τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός πολυσχιδούς ομίλου με δραστηριότητα στην εμπορία πετρελαιοειδών, την ναυτιλία, τον τουρισμό και στην παραγωγή και μεταποίηση αγροτικών προϊόντων. Υπήρξε διορατικός και ακούραστος ηγέτης, καθοδηγητής, σεβαστός και προσιτός συνεργάτης, ανιδιοτελής, ακέραιος και απλός άνθρωπος”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ομίλου.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, τυχόν δωρεές στη μνήμη του εκλιπόντος, να γίνουν για την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων ή του Γηροκομείου Χανίων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ MAMIDOIL JETOIL

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τη βαθιά θλίψη για αυτή τη τραγική είδηση.

Ο Κυριάκος Μαμιδάκης συμβόλιζε για εμάς όχι μόνο την οικογένειά μας, τον πατέρα μας αλλά και το όραμα που με τόσο πάθος υπηρετούσε για πρόοδο, εξέλιξη και δημιουργία. Ένας φωτεινός καθοδηγητής με ακλόνητες αξίες, συνόδευε και υποστήριζε κάθε μας βήμα. Η απώλειά του μας βύθισε όλους σε θλίψη, το όραμά του όμως δεν θα πάψει ποτέ να φωτίζει το δρόμο μας.  Η πράξη του αυτή, όσο τραγική και αν είναι, φανερώνει κατά πολύ το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Καλό σας ταξίδι κύριε Κυριάκο…»