αθώοι-όλοι-οι-γιατροί-για-τον-θάνατο-τη-499616
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.06.2018 | 14:22

Αθώοι όλοι οι γιατροί για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας -Εξαγριωμένοι οι συγγενείς

Κάτω από ένα τεταμένο κλίμα και ύβρεις εναντίον των δικαστών, κρίθηκαν αθώοι ομόφωνα από το Μεικτό ορκωτό δικαστήριο οι δυο κατηγορούμενοι γιατροί για ανθρωποκτονία από αμέλεια δια παραλείψεως, για τον θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη, όπως ανακοινώθηκε στο Εφετείο το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Αθώος κατά πλειοψηφία, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews.gr, κρίθηκε ο νεαρός που έφερε κατηγορίες για άμεση συνέργεια σε βιασμό, με τους συγγενείς να δηλώνουν ότι η σημερινή ημέρα είναι ντροπή για την ελληνική δικαιοσύνη και θα έπρεπε να πάρουν οι ίδιοι την δικαιοσύνη στα χέρια τους.

Μάλιστα έκαναν λόγο για προκλητική συμπεριφορά από την πλευρά των κατηγορουμένων ενώ τόνισαν ότι ήξεραν από την αρχή ότι όλοι επρόκειτο να αθωωθούν. «Πως γίνεται να πίνει ένα παιδι 15 χρόνων 3 ποτήρια ουίσκι και να πεθαίνει; Να βγαίνει από το σπίτι κρυφά και να γυρνάει με νεκροφόρα. Πάρκαραν το παιδί στο ράντζο, επι 6 ώρες το παιδί ήταν αφημένο στην τύχη του και ενώ έβγαζε αφρούς από το στόμα εκείνοι έλεγαν στους φερόμενους ως βιαστές ότι θα ξυπνήσει. Δε ξύπνησε όμως και χάσαμε το παιδί μας όμως όσοι έφταιξαν πρέπει να πληρώσουν γιατί δεν ήταν θέλημα θεού αλλά δίκη τους αμέλεια», δήλωσαν οι συγγενείς της Στέλλας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Εισαγγελέας είχε προτείνει την απαλλαγή των γιατρών αλλά την ενοχή του 29χρονου.