αθηνά-ωνάση-για-τη-μητέρα-της-θα-ήθελ-9424
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.09.2017 | 10:04

Αθηνά Ωνάση για τη μητέρα της: “Θα ήθελα να ήταν εδώ”

Μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που παρουσίαζε όλα αυτά τα χρόνια ο διεθνής τύπος φαίνεται πώς έχει η Αθηνά Ωνάση η οποία δεν κρύβει ότι δεν έχει ξεπεράσει το χαμό της μητέρας της Χριστίνας.

Η χρυσή κληρονόμος σε σπάνια συνέντευξη που είχε δώσει πριν δύο χρόνια στο Vanity Fair είχε αποκαλύψει πόσο πολύ της λείπει η μητέρα της, την οποία έχασε όταν ήταν 4 χρονών.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που αναφέρουν κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από τη ζωή της Αθηνάς, ότι ακόμα και σήμερα επαναλαμβάνει τη φράση «ήθελα η μητέρα μου να ήταν εδώ!».

Συγκεκριμένα, η ίδια είχε πει ιταλική έκδοση του Vanity Fair: «εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου… Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν. Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό!»