από-τον-γκλέτσο-στο-νοmads-ποιος-είναι-ο-σέ-6860
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.09.2017 | 09:30

Από τον Γκλέτσο στο Νοmads -Ποιος είναι ο σέξι κτηματομεσίτης (φωτo)

Τελικά, έγιναν γνωστά τα ονόματα των 21 παικτών, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο πολυαναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, είναι από αυτούς που κλέβουν τις εντυπώσεις. Ο 27χρονος άνδρας θα βρίσκεται στην ομάδα των απλών πολιτών, η οποία θα έχει ως χρώμα της το πράσινο και θα ονομάζεται “Ζούγκλα”.

Όπως έκανε γνωστό το Δελτίο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού: “Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 27 ετών με καταγωγή από τη Μάνη και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα. Είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας και του αρέσει να ασχολείται με τη γυμναστική, το μοντελισμό, την κατάδυση και την πυγμαχία. Ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο και σημαντικό γεγονός της ζωής του, θεωρεί την επιλογή του από τις ακαδημίες της SPORTING Λισαβόνας στα 17 του χρόνια. Έπαιξε επαγγελματικά μέχρι τα 26 του χρόνια και σήμερα κύρια ασχολία του είναι οι αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, μέχρι τον περασμένο χρόνο, όπου τα παράτησε για τις αγοροπωλησίες ακινήτων. “Προτού τελειώσω το γυμνάσιο είχα γίνει ήδη επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έχω παίξει σε ομάδες της Β’ Εθνικής. Φόρεσα τη φανέλα του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξα στην τσέχικη Ζενίτ Κάσλαβ», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Thema People.

Ο σέξι άνδρας του Nomads, όμως, τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά και με το μόντελινγκ. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος, στο παρελθόν, είχε απορρίψει πρόταση από τον διεθνή οίκο Versace: «Η πρόταση ήταν δελεαστική, αλλά εγώ προς στιγμή δεν θέλησα να ανταποκριθώ, αφήνοντας ανοιχτή την πιθανότητα συνεργασίας στο μέλλον. Ηξερα ότι, αν δεν επέστρεφα στην Ελλάδα και δεν έδινα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή εξετάσεις στη Γυμναστική Ακαδημία στην οποία φοιτώ, δεν θα έπαιρνα ποτέ το πτυχίο μου» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, το 2014.

Σε κάποιο διάλειμμα από τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις, ο Παναγιώτης είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ιταλική εταιρεία La Perla. «Συνεργάστηκα με τον οίκο στους δειγματισμούς και πρωταγωνίστησα σε editorial. Ήταν δέκα ημέρες εντατικής δουλειάς αλλά και σχολείου, καθώς έπαιρνα το βάπτισμα του πυρός στην Ευρώπη των υψηλών απαιτήσεων».

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος υπήρξε επικεφαλής του τομέα Νεολαίας στο κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου. Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν μέσω του Νίκου Φρονιμόπουλου, ο οποίος, εκτός από συνεργάτης του δημάρχου Στυλίδας, τυχαίνει να είναι και θείος του Παναγιώτη. Ο γοητευτικός νεαρός ήθελε να αγωνιστεί για τον τόπο του και κύριος σκοπός του ήταν να προσελκύσει κι άλλους ανθρώπους της γενιάς του στην εν λόγω παράταξη.

vasilakos1vasilakos7