απίστευτοι-κρατούν-ρεζερβέ-θέση-στ-20626
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.08.2017 | 10:16

Απίστευτοι: Κρατούν «ρεζερβέ» θέση στην παραλία με… λουκέτα σε ξαπλώστρες

Η μάχη της ξαπλώστρας μαίνεται με τον Αύγουστο να βρίσκεται προ των πυλών… Οι πολυμήχανοι λουόμενοι έχουν βρει μια πατέντα, για να κατοχυρώσουν όμως την ξαπλώστρα…

Το φαινόμενο εμφανίστηκε έντονα στα τέλη του περασμένου μήνα στο παράλιο Άστρος στην Αρκαδία με το δήμο εκεί να λαμβάνει μάλιστα και μέτρα, ωστόσο κάποιοι έκλεψαν την ιδέα η οποία τώρα κάνει την εμφάνισή της και στην παραλία της Σκοτίνας στην Πιερία, δίπλα από της παραθεριστικές εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όπως αναφέρει το AstrosParalio.gr, αρκετοί Έλληνες επισκέπτες στερεώνουν στην άμμο στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, ξαπλώστρες, τις οποίες και δένουν με αλυσίδα πάνω στις ομπρέλες μαζί με καρέκλες.

Έτσι, έχουν «ρεζερβέ» πρώτη θέση στην θάλασσα για την… επόμενη μέρα!

Παραθεριστής έστειλε μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες στην τοπική ιστοσελίδα Larissanet, με το σχόλιο πως οι κλειδωμένες ομπρέλες «είναι τόσες πολλές που δυσκολεύεσαι να βάλεις τη δική σου όταν θέλεις να πας για μπάνιο. Ακόμη και αν βρεις χώρο, οι ίδιοι έχουν το θράσος, όταν αποφασίσουν να έρθουν για μπάνιο να σου κάνουν παρατήρηση γιατί έβαλες την ομπρέλα σου μπροστά τους».