απίστευτο-περιστατικό-στην-πάτρα-μπο-87156
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.10.2016 | 12:07

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Μπούκαρε με το τρακτέρ σε καφενείο (φωτο)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους θαμώνες και ιδιοκτήτες καφενείου στο χωριό Καβασίλων της Πάτρας, όταν είδαν ένα τρακτέρ να έρχεται κατά πάνω τους.

Ο άνδρας που οδηγούσε το τρακτέρ είχε βρεθεί στο καινούργιο καφενείο του χωριού νωρίτερα το ίδιο βράδυ, όταν και άρχισε να ενοχλεί φραστικά τους θαμώνες του. Οπως αναφέρει το patrisnews, κανείς δεν του έδινε σημασία, ωστόσο, εκείνος συνέχισε να προκαλεί. Οταν εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης, η γυναίκα του τον ενημέρωσε για το τι συνέβαινε και με ευγενικό τρόπο πλησίασε τον πελάτη και του ζήτησε ή να σταματήσει να προκαλεί ή να φύγει από το μαγαζί.

Εκείνος του απάντησε: «Νίκο εσύ είσαι το αφεντικό, μαγαζί σου είναι, φεύγω…».  Να σημειωθεί, ακόμη, ότι ο ίδιος προκλητικός πελάτης είχε περάσει την ίδια μέρα από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ άλλες δύο φορές από το μαγαζί, έχοντας την ίδια συμπεριφορά.

Τελικά έφυγε και πήγε στο απέναντι καφενείο, αλλά τα πράγματα δεν τελείωσαν εδώ. Ζήτησε από συγχωριανό του να τον πάει μέχρι τον στάβλο του, όπως και έγινε.

Λίγο μετά τις 11, λοιπόν, ο άνδρας επάνω στο τρακτέρ σταματάει μπροστά στο καφενείο, κάτι φωνάζει στον ιδιοκτήτη καφενείου, στη γυναίκα αυτού και τους δύο πελάτες που ήταν μέσα και εφορμά στο μαγαζί. Σπάει  με το αντίβαρο του τρακτέρ την τζαμαρία εισόδου και κάνει πίσω. Φαίνεται πως κυνηγά με το τρακτέρ τον ιδιοκτήτη, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

Φωτογραφίες: Patris News