ανείπωτη-τραγωδία-στη-ν-σμύρνη-νεκρός-415833
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.11.2017 | 10:20

Ανείπωτη τραγωδία στη Ν.Σμύρνη: Νεκρός πατέρας και δυο παιδιά -Βρέθηκε σημείωμα

Σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη λίγο μετά τις 6 το πρωί του Σαββάτου, με αποτέλεσμα ένας 45χρονος άνδρας και τα δύο παιδιά του, 8 και 10 ετών, να χάσουν τη ζωή τους.

Η πυροσβεστική έσπευσε στο διαμέρισμα σε ημιόροφο στην οδό Κοραή 21, όπου εντόπισε τα τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Αμέσως μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ο πατέρας στο «Γ. Γεννηματάς» και τα δύο αγοράκια στο «Παίδων». Δυστυχώς όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος και των τριών.

Η φωτιά, μικρής έκτασης, εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο και ο πατέρας με τα παιδιά του βρέθηκαν στο χολ. Ομως, η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή και πλέον αναλαμβάνει η αστυνομία τη διερεύνησή της, καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκε σημείωμα σύμφωνα με πληροφορίες και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ο άνδρας ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και είχε πάρει τα δύο παιδιά του στο σπίτι του για το σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βαθμό σμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας και φέρεται να άφησε πίσω του σημειώματα στα οποία αναφέρεται ότι επέλεξε αυτόν τον τραγικό τρόπο για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του.