ανατροπή-στην-υπόθεση-του-21χρονου-φοιτ-416475
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.12.2017 | 13:51

Ανατροπή στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή -Νέα νεκροψία με εισαγγελική απόφαση

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του, στην Κάλυμνο, ύστερα από την απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου να κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας του φοιτητή να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση από τον Φίλιππο Κουτσάφτη.

Έπειτα από δύο απορρίψεις αντίστοιχων αιτημάτων, το πρωί της Παρασκευής, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας, υπέβαλε αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών για τη διενέργεια νέας νεκροψίας στη σορό του άτυχου φοιτητή από τον ιατροδικαστή, Φίλιππο Κουτσάφτη, το οποίο έγινε δεκτό.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατος του 21χρονου αποδίδεται σε ατύχημα. Η οικογένεια αμφισβήτησε την την έκθεση αυτή και ζήτησε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών να διενεργηθεί νέα νεκροτομή από δικό τους τεχνικό σύμβουλο.

Ωστόσο, το αίτημα απορρίφθηκε και σε δεύτερο βαθμό, με συνέπεια η οικογένεια να προσφύγει στον Εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος έκανε δεκτό το αίτημα.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα, οι γονείς του άτυχου φοιτητή κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία.