αλεξανδρούπολη-άνδρες-κάτω-των-35-ετών-323661
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.03.2018 | 13:16

Αλεξανδρούπολη: Άνδρες κάτω των 35 ετών τα θύματα της διπλής σφαγής

Δυο άνδρες ηλικίας το πολύ 35 χρόνων είναι, σύμφωνα με τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή Παύλου Παυλίδη, τα θύματα της άγριας σφαγής που αποκαλύφθηκε στο εγκαταλελειμμένο χωριό Πόταμος του δήμου Αλεξανδρούπολης. Και οι δυο έφεραν πολλαπλές κακώσεις που προκλήθηκαν από πρωτοφανούς αγριότητας χτυπήματα με μαχαίρια, σπασμένα μπουκάλια, ακόμη και με καρέκλες!

Τόσο από τα σημάδια και τα τραύματα που έφεραν σε ολόκληρο το σώμα τους οι δυο άτυχοι άνδρες, όσο και από την γενική εικόνα αναστάτωσης στον χώρο όπου βρέθηκαν νεκροί, μέσα στο κτίριο του πολιτιστικού κέντρου στον Άγιο Γεώργιο της Παλαγίας, δείχνουν ότι έδωσαν σκληρή μάχη με τον ή τους δολοφόνους!

Το άγριο διπλό έγκλημα υπολογίζεται ότι έγινε πριν από τουλάχιστον 30 ημέρες.

Η ταυτότητα των θυμάτων δεν εξακριβώθηκε, καθώς ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και δεν είχαν πάνω τους κάποιο στοιχείο ή προσωπικά αντικείμενα, που να αποκαλύπτουν έστω την εθνικότητά τους. Γι’ αυτό, κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης πήρε τα δακτυλικά αποτυπώματα και δείγμα γενετικού υλικού από τα δυο θύματα και το διαβίβασε σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Ευρώπης.

Το γεγονός ότι η φονική συμπλοκή έγινε σε ένα εγκαταλελειμμένο χωριό και σε περιοχή κοντά στο ποτάμι, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι τα δυο θύματα είναι πιθανότατα αλλοδαποί -ίσως βουλγαρικής καταγωγής- και ότι το μοιραίο για τη ζωή τους ραντεβού έγινε μάλλον για συναλλαγή ναρκωτικών.