αίγινα-zωντανός-έπεσε-στο-νερό-ο-κυβερν-97438
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.08.2016 | 10:13

Αίγινα: Zωντανός έπεσε στο νερό ο κυβερνήτης της λάντζας – Βίντεο μετά τη σύγκρουση

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για τον κυβερνήτη του τουριστικού σκάφους, το οποίο εμβολίστηκε στην Αίγινα, από το ταχύπλοο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά την εξέταση που διενήργησε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας, διαπιστώθηκαν τρία χτυπήματα στο σώμα του άτυχου άνδρα, στο πόδι, πίσω από το αυτί και στο μέτωπο. Στο μέτωπο ειδικότερα, το οίδημα που προκλήθηκε από πρόσκρουση σε άγνωστο αντικείμενο, είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις του ιατροδικαστή, να πέσει ζωντανός ο άνθρωπος στη θάλασσα, αλλά χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Γι’ αυτόν τον λόγο οι πνεύμονες και η κοιλιακή του χώρα, ήταν γεμάτοι από θαλασσινό νερό.

Ο κ. Μπογιόκας έχει προχωρήσει τη διαδικασία τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αύριο το πρωί θα προχωρήσει σε νεκροτομή και στις σορούς των υπολοίπων τριών θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας.

Οι δραματικές στιγμές μετά τη σύγκρουση

Tα πρώτα δραματικά λεπτά μετά τον εμβολισμό του τουριστικού σκάφους από το ταχύπλοο στο στενό της Μονής καταγράφονται στο βίντεο-ντοκουμέντο που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΑΝΤ1.

Άνθρωποι βρίσκονται στη θάλασσα, το τουριστικό σκάφος έχει κοπεί στα δύο και έχει βουλιάξει και σκάφη του Λιμενικού μαζί με ιδιώτες προσπαθούν να σώσουν τους ναυαγούς, με όποιους τρόπους μπορούν.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο με κινητό από άλλο πλοιάριο που έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει.