αγρίνιο-ο-τραυματισμός-από-σφαίρα-ίσω-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.04.2018 | 16:06

Αγρίνιο: Ο τραυματισμός από σφαίρα ίσως συνδέεται με κλοπή

Σχεδόν μια ώρα χωρίζει δυο περιστατικά στην περιοχή του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, που ερευνούν παράλληλα οι αστυνομικοί, για να εξακριβώσουν αν συνδέονται. Το πρώτο αφορά στην διάρρηξη σε ένα σπίτι και το δεύτερο στον τραυματισμό ενός Αλβανού από πυροβολισμό.

Όλα ξεκίνησαν στη 1.30΄ τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, όταν δυο νεαροί Αλβανοί στην περιοχή της κοινότητας Δρυμώνα ζήτησαν ασθενοφόρο για να μεταφέρει στο νοσοκομείο Αγρινίου έναν επίσης νεαρό ομοεθνή τους με τραύμα στο πόδι από σφαίρα. Αστυνομικοί του τμήματος Θέρμου και της Ο.Π.Κ.Ε. έφτασαν στο σημείο, αλλά οι αλλοδαποί δεν έδωσαν σαφείς εξηγήσεις για τον τραυματισμό και συνελήφθησαν για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Μάλιστα, ο τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ωστόσο, την ώρα που οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου διερευνούσαν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε, δέχθηκαν την καταγγελία ενός ηλικιωμένου από την κοντινή κοινότητα Νεροχώρι ότι, όσο βρισκόταν στην εκκλησία για την Ανάσταση, άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του και είχαν κλέψει 1.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα! Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται αν οι τρεις νεαροί Αλβανοί ήταν οι δράστες της κλοπής και αν ο τραυματισμός ήταν αποτέλεσμα διένεξης μεταξύ τους.