αγρίνιο-ληστές-έδεσαν-όλο-το-βράδυ-δυο-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.03.2018 | 13:03

Αγρίνιο: Ληστές έδεσαν όλο το βράδυ δυο αδέρφια

Ακόμη θα ήταν δεμένα δυο μεσήλικα αδέρφια που έπεσαν θύματα ληστείας μέσα στο σπίτι τους στο Καινούργιο Αγρινίου, αν οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπάκτου δεν έβρισκαν εγκαταλελειμμένο το εμφανώς κλεμμένο αυτοκίνητό τους στα διόδια της Κλόκοβας όπου το είχαν αφήσει οι δράστες!

Μην βρίσκοντας τα κλειδιά του οχήματος, οι άνδρες της Αστυνομίας βεβαιώθηκαν ότι είχε κλαπεί και αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη από τον αριθμό κυκλοφορίας. Έτσι, πήγαν στο σπίτι όπου κατοικεί ο 58χρονος κάτοικος του αυτοκινήτου μαζί με τον 61χρονο αδελφό του και βρήκαν και τους δυο δεμένους σαν… σαλάμια, με σημάδια από χτυπήματα στα σώματά τους!

Όταν τα αδέρφια απελευθερώθηκαν από τα δεσμά τους, αποκάλυψαν ότι τέσσερις κακοποιοί είχαν εισβάλει στο σπίτι από την ανασφάλιστη πόρτα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, τους είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή όπλου, τους είχαν δέσει και τους είχαν χτυπήσει ζητώντας χρήματα. Τελικά, οι εισβολείς άρπαξαν 3.000 ευρώ και διέφυγαν με το όχημα του 58χρονου. Η Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστων και διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες.