άγρια-κόντρα-λιάγκα-με-αρναούτογλου-β-406809
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.11.2017 | 12:52

Άγρια κόντρα Λιάγκα με Αρναούτογλου (βίντεο)

Με το που ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική σεζόν, στον ΑΝΤ1 ξέσπασε μια κόντρα κορυφής, η οποία όπως φαίνεται παίρνει συνεχώς μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι αναφορές του Γιώργου Λιάγκα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήραν απάντηση και η ανταλλαγή πυρών δεν έχει τέλος.

Μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα, «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε έξω από τα δόντια για τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ «στόλισε» την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα κάλυψε το κενό…

Η διάθεση με τον κ. Λάτσιο είναι να το συνεχίσουμε. Δεν ξέρω τον προγραμματισμό, ήταν λογικό πάντως όλο αυτό το διάστημα κάτι να μπει. Όταν μένουν κενές θέσεις δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για να περιμένει κανείς τίποτα. Αφού αποφάσισε το κανάλι να κάνει το χατίρι του Λιάγκα και να τον βάλει να κάνει late night, καλώς και το έπραξε. Δεν θα τα κρίνω εγώ αυτά, αυτά τα κρίνει ο τηλεθεατής και το κανάλι.

Γιώργος Λιάγκας – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η κόντρα

Εγώ δεν έκανα καμία πλάκα και δεν κάνω τέτοιου είδους τηλεοπτικές πλάκες. Μου είπαν για το «Φιλιππινέζος του ΑΝΤ1» και το θεώρησα λίγο κακόγουστο. Πίσω από την έννοια ότι κάνουμε πλάκα, μπορώ να σου πω τις μεγαλύτερες κακίες. Το θεωρώ λίγο ευτελές. Κάθε φορά όταν ξεκινάς ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και προσπαθείς να προσελκύσεις κόσμο με κακίες, είναι ο εύκολος τρόπος. Δεν είναι του στυλ μου και δεν γουστάρω να μου το κάνουν κιόλας. Αν ήμουν εκεί μπροστά θα μπορούσε να πει ότι θέλει. Αυτό με το αν είμαι Φιλιππινέζος θα ήθελα να ήμουν εκεί μπροστά και να μου το έλεγε. Από μακριά ότι θέλεις μπορείς να πεις. Ξέρεις πόσο χιούμορ μπορώ να κάνω; Είναι πάρα πολύ εύκολο να κάθομαι πίσω από μία πολυθρόνα μόνος μου και να αρχίσω να λέω ότι να ‘ναι. Αυτό το πράγμα το θεώρησα λίγο μικρό και γι’ αυτό απάντησα.

Δεν είναι δυνατόν να μπαίνω συνεχώς σε μια κατάσταση για να δημιουργώ συνέχεια εντυπώσεις, θα κοιτάξω τη δουλειά μου. Μπορώ να βγάλω μια συνέντευξη; Μπορώ να αλιεύσω πράγματα από τον άλλον; Για σατιρικό παρουσιαστή δεν μπορώ να τον πάρω. Αν τον κρίνω σαν άνθρωπο που σατιρίζει, εκεί τα παίρνω όλα πίσω. Αν βγαίνω όμως σαν παρουσιαστής και εκτοξεύω πράγματα για τον καθένα, τότε αυτό δεν είναι σάτιρα, είναι ένα είδος επίθεσης, αλλάζει.

Αφροδίτη Γραμμέλη… Συγκλονιστική περίπτωση!

Είναι εκεί πέρα και αυτή η καταπληκτική δημοσιογράφος, η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η γραφή της είναι πάντα τόσο… Ας μη μιλήσω, θα τα πούμε άλλη φορά γι’ αυτήν. Συγκλονιστική περίπτωση! Συγκλονιστική! Τραβάτε με κι ας κλαίω! Η Γραμμέλη είπε «Πού να το βρει ο Γρηγόρης το χιούμορ;» Γέλασα γιατί αυτή η τύπισσα που κρίνει του πάντες με τέτοιο μένος, πώς αποφασίζει να δουλέψει για την τηλεόραση άλλη μια φορά; Είναι αστεία πράγματα αυτά αλλά ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει.

Πηγή: zappit.gr