αγωνία-για-τον-κωνσταντίνο-αγγελίδη-σ-427358
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.12.2017 | 10:36

Αγωνία για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη-Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική

Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του «μάχη» στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής, τα ξημερώματα της Κυριακής, επέστρεφε με τη μηχανή του από τα νότια προάστια στο σπίτι του όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους προσέκρουσε πάνω σε λεωφορείο.

Ο παρουσιαστής χειρουργήθηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας. Ο παρουσιαστής έχει έναν γιο έξι ετών και από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του η οικογένειά του. Τον Κωνσταντίνο τον γνωρίσαμε μέσα από την μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και τελευταία είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργάζεται ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.

Οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν τι του επιφύλασσε η μοίρα αυτά τα Χριστούγεννα. Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας από την πρώτη στιγμή που έμαθε για τον φίλο του έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο. Με τον Κωνσταντίνο τους δένει φιλία ετών. Ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία από ξέγνοιαστες καλοκαιρινές τους στιγμές στα social media και σχολίασε:

«Το καλό που σου θέλω είναι να βγάλουμε και φέτος το καλοκαίρι αυτήν τη φωτογραφία @konstantinosaggelidis . Αδερφέ μου είσαι ΔΥΝΑΤΟΣ, θα σε περιμένουμε όλοι #friendsforlife».