αυτός-είναι-ο-29χρονος-που-βίασε-δύο-ανή-406961
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.02.2018 | 09:48

Αυτός είναι ο 29χρονος που βίασε δύο ανήλικα κορίτσια στη Δάφνη (φωτο)

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, η ΕΛΑΣ, τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 29χρονου που κατηγορείται για βιασμό δύο ανηλίκων στο σπίτι του στη Δάφνη αφού πρώτα τους έδωσε ναρκωτικά.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Πέτσουλα του Νικολάου και της Σοφίας που γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1989 στην Αθήνα.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 29χρονος είχε προσεγγίσει μέσω της εφαρμογής Omegle ένα 16χρονο κορίτσι πριν από 15 ημέρες. Στο ραντεβού ο 29χρονος έδωσε στο κορίτσι κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και έκαναν μαζί χρήση.

Τις επόμενες μέρες ο 29χρονος συναντήθηκε εκ νέου με την ανήλικη και άλλη μια 15χρονη (που επίσης είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτύου) συνεχίζοντας να τους δίνει την ίδια ναρκωτική ουσία.

Το Σάββατο αφού έδωσε ναρκωτικά στα κορίτσια τα βίασε. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 15χρονη εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από τους γονείς της και τους εξομολογήθηκε όσα πέρασε.