αυτό-είναι-το-γκέι-φιλί-που-έκοψε-το-epsilo-431301
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.01.2018 | 16:47

Αυτό είναι το γκέι φιλί που «έκοψε» το Epsilon (βίντεο)

Μια σκηνή από τη σειρά «Καταιγίδα» κόπηκε από το Epsilon για να αποφευχθεί, προφανώς, κάποιο πρόστιμο από το ΕΣΡ.

Στην εν λόγω σκηνή, δυο αγόρια έδιναν φιλί στο στόμα, κάτι που τόσο στην Κύπρο το 2015 που προβλήθηκε η σειρά όσο και τώρα στην Ελλάδα λογοκρίθηκε και επιλέχθηκε να μην προβληθεί.

Άλλωστε, στο παρελθόν σε μια αντίστοιχη σκηνή στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τον Χρήστο Λούλη και τον Κώστα Κάππα είχε επιβληθεί πρόστιμο.

Ένας εκ των ηθοποιών της συγκεκριμένης σκηνής, ο Ανδρέας Φυλακτού όταν «κόπηκε» η σκηνή στην Κύπρο έδωσε στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο απόσπασμα κι έγραψε: «Ένας ηθοποιός κάθε φορά που έχει μια πρόκληση έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του και κάποιες φορές με τους γύρω. Δίνει μια μάχη και παλεύει με τα όρια του για να πραγματώσει αυτό που του ανατέθηκε. Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιες κινήσεις λογοκρισίας προσβάλουν τον επαγγελματισμό μου και τη δουλειά μου την οποία σέβομαι και απαιτώ να σέβονται και οι υπόλοιποι, και επειδή η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης είναι μια από τις «αρχές» αυτού του τόπου που δεν λαμβάνω υπόψιν, σας παραθέτω το πλάνο που δεν θα δείτε στους τηλεοπτικούς σας δεκτές! Απολαύστε υπεύθυνα».