αυτή-είναι-η-ιδανική-διάρκεια-του-σεξ-γ-363592
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.03.2018 | 16:16

Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια του σεξ για τους άντρες

Αλήθεια… τι πιστεύουν οι άντρες για την διάρκεια του σεξ;

Μπορεί το βιβλίο «Άνδρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη» να θέλει να μας δείξει πόσο διαφορετικό τρόπο σκέψης έχουν οι άντρες από τις γυναίκες, μια νέα έρευνα μας δείχνει ότι ίσως αυτό δεν ισχύει για την διάρκεια του σεξ. Κι αυτό γιατί -σύμφωνα με την έρευνα- άντρες και γυναίκες, δεν έχουμε και πολύ διαφορετικές απόψεις για το θέμα.

Οι περισσότερες από μας πιστεύουμε ότι οι άντρες θέλουν το σεξ να είναι γρήγορο και χωρίς προκαταρκτικά. Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι… ευτυχώς για μας.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα του site γνωριμιών Saucydates.com, άντρες και γυναίκες θέλουμε πάνω κάτω τον ίδιο χρόνο στο κρεβάτι. Εμείς, οι γυναίκες, θέλουμε να διαρκεί 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, και οι άντρες 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Η διαφορά μας λοιπόν είναι μόλις 8΄΄.

Στην πράξη, βέβαια, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, αφού φαίνεται ότι οι άντρες έχουν να διανύσουν κάποια απόσταση. Και αυτό γιατί -κατά μέσο όρο- οι 30ρηδες καταφέρνουν τα 17 λεπτά.

Όλα αυτά βέβαια έχουν να κάνουν με έρευνες και αριθμούς. Πάντως στην σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού που αγαπιέται, δεν χωράνε ούτε νούμερα, ούτε χρονόμετρα, ούτε δευτερόλεπτα.