αυτή-είναι-η-φοίβη-που-έμπλεξε-το-19χρ-415233
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.11.2017 | 16:55

Αυτή είναι η “Φοίβη” που έμπλεξε το 19χρονο μοντέλο (φωτο+βίντεο)

Μια μυστηριώδης γυναίκα που ανήκει σε σκληρό κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Αντίς Αμπέμπα, με «πλοκάμια» και δίκτυα σε ολόκληρα τον κόσμο είναι πιθανότατα αυτή που στρατολόγησε την Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το 19 χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη, που συλελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκκαΐνη.

Όπως λέει στον ΑΝΤ! Ο καθολικός ιερέας που έχει βάλει ως σκοπό της ζωής του να “απογυμνώσει” τα κυκλώματα που διακινούν ναρκωτικά, ο Τζον Γουίδερσπουν με το προσωνύμιο ο “Άγιος των φυλακισμένων”: «Ξέρω δυο άτομα στην φυλακή του Χονγκ Κονγκ που στρατολογήθηκαν από την «Φοίβη». Ξέρω τουλάχιστον δύο! Ενώ υπάρχουν και άλλα άτομα στη φυλακή που την γνωρίζουν!

«Η «Φοίβη» συνεχίζει να στρατολογεί γυναίκες στην Αντίς Αμπέμπα (σ.σ. η πρωτεύουσα της Αιθιοπίας) για να τις στέλνει φορτωμένες με ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ… Τις τελευταίες ημέρες συνέλαβαν πέντε γυναίκες «βαποράκια» στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Μία από την Κένυα, δύο από την Τανζανία, μία από το Περού και μία από την Ελλάδα. Οι τρεις νοτιοαφρικανές και η Ελληνίδα (ένα 19χρονο μοντέλο) ήρθαν όλες από την Αντίς Αμπέμπα», έγαψε ο ο Γοίδερσπουν στο διεθνές φόρουμ που διατηρεί.

Φωτο από: jamiiforums.com