α-σώρρας-με-πλακάτ-στην-ομόνοια-διαφ-93124
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.09.2016 | 18:55

Α. Σώρρας: Με πλακάτ στην Ομόνοια “διαφημίζει” ότι θα διαγράψει το χρέος (φωτο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με τα πλακάτ που έστησαν άνθρωποι του Αρτέμη Σώρρα στην Ομόνοια προκειμένου να ενημερώσουν τους Έλληνες πολίτες ότι ο ίδιος έχει 600 δισ. με τα οποία μπορεί να πληρώσει το χρέος της Ελλάδος.

sorras-omonoia_aftodioikisi

Λίγες ημέρες νωρίτερα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για να παρακολουθήσει την ομιλία του ανθρώπου που δηλώνει πρόεδρος του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις», και έχει ήδη εγκαταστήσει γραφεία σε πολλά σημεία της χώρας. «Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην “Ελλήνων Συνέλευσις”», είπε, υποσχόμενος ότι μπορεί να τους πληρώσει την εφορία. Ο Αρτέμης Σώρρας, από την Τρίπολη, κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να… πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από τον λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το φαινόμενο Σώρρα που έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και τρία χρόνια περίπου όταν και άρχισε να τάζει εξόφληση του δημοσίου χρέους έχει αναζωπυρωθεί το τελευταίο διάστημα.