μαθητής-καρφώθηκε-στο-κάγκελο-του-σχο-363717
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.04.2018 | 12:14

Μαθητής καρφώθηκε στο κάγκελο του σχολείου

Εκτός κινδύνου είναι ο ανήλικος ο οποίος μετά από ατύχημα εγκλωβίστηκε στα κάγκελα του σχολείου του και σίδερο διαπέρασε το πόδι του.

Αναλυτικότερα ο 15χρονος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 15χρονος μαθητής, ο οποίος είχε το σοκαριστικό αυτό ατύχημα στο σχολείο που βρίσκεται επί της οδού Δουκός Μποφόρ στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ο 15χρονος αμέσως μετά τη μεταφορά στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης 25 Απριλίου, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να απομακρυνθεί το ξένο σώμα από το πόδι του, στο ύψος του μηρού.

«Το παιδί μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου και μετά από τις απεικονιστικές εξετάσεις που έγιναν, εισήχθη στο χειρουργείο, όπου του αφαιρέθηκε το ξένο σώμα από το πόδι του. Τώρα πλέον νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου σε καλή κατάσταση» αναφέρει, μιλώντας στο cretapost ο Υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εγκλωβίστηκε στα κάγκελα στην αυλή του σχολείου και τραυματίσθηκε σοβαρά στο πόδι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μετακινηθεί.

Άμεσα άνδρες της ΕΜΑΚ έφτασαν στο σημείο και έκοψαν τα κάγκελα για να απεγκλωβίσουν τον ανήλικο.