Θεσσαλονίκη: Διορίστηκε το διοικητικό συμβούλιο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας

Με πρόεδρο τον επιχειρηματία Δημήτρη Λακασά, επικεφαλής του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), προχώρησε ο διορισμός του νέου διοικητικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΖΚΘ ΑΕ), κατόπιν σχετικής απόφασης του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, θεόδωρου Καράογλου.

Τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι:
-Ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας Δημήτρης Ευθυμιάδης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας (με αναπληρώτρια την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Στυλιανή Μακραντωνάκη)
-Ο πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος εκπροσωπώντας το ΕΚΕΤΑ (με αναπληρωτή τον αντιπρόεδρο διοικητικού συμβουλίου, Γεώργιο Γιαννόπουλο)
-Ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας, ως εκπρόσωπος του ΑΠΘ (με αναπληρωτή τον Αναστάσιο Σέξτο, επίκουρο καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ)
-Ο Γεώργιος Μυλωνάς ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (με αναπληρωτή τον Χρήστο Γεωργίου,επικεφαλής της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Μελετών του Συνδέσμου)
-Ο Παναγιώτης Κετικίδης, επίτιμο μέλος διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒΕ, ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εξαγωγέων (με αναπληρωτή του τον Κεχαγιά Βασίλειο, έφορο διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒΕ).
Η θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας αναμένεται να πληρωθεί με νεότερη απόφαση, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δημόσιας προκήρυξης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότι, όπως δήλωσε πρόσφατα ο κ.Λακασάς, μέχρι το τέλος του 2013 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και το πρώτο στρατηγικό σχέδιο για τη Ζώνη.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, ΖΚΘ ΑΕ


Αφήστε μια απάντηση