Κόντρα Ραγκούση-Μιχελάκη για το μισθολόγιο των στρατιωτικών

Για νέα γκάφα του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Γιάννη Μιχελάκη κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννης Ραγκούσης.

Αιτία το θέμα του μισθολογίου των ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και οι κατηγορίες του πρώτου για διγλωσσία της κυβέρνησης, με αφορμή τη συνέντευξη στη ΝΕΤ του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση και τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη.

Οι κατηγορίες Μιχελάκη

Για ακόμη «ένα επεισόδιο στο αλαλούμ της Κυβέρνηση Παπανδρέου» έκανε λόγο ο Γιάννης Μιχελάκης, παραθέτοντας δηλώσεις των δύο υπουργών για το ενιαίο μισθολόγιο (μπορείτε να δείτε τη σχετική ανακοίνωση, πατώντας εδώ), αναρωτώμενος «ποιος από τους δύο υπουργούς λέει την αλήθεια» και αν «εκφράζει ή όχι την πολιτική βούληση της κυβέρνησης ο κ. Ραγκούσης».

Η απάντηση Ραγκούση

Απαντώντας, ο κ. Ραγκούσης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία και παραθέτει ολόκληρη τη συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση (κάντε κλικ εδώ για να την αναγνώσετε), αφού εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του, κάνει λόγο για «απαράδεκτο επίπεδο των «τεχνικών» και «μεθόδων» που έχει επιλέξει η Νέα Δημοκρατία για να χρησιμοποιεί και άρα για να την χαρακτηρίζουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ