Κατσέλη: «Θα πιάσουν τόπο» τα προγράμματα για ενίσχυση εργασίας

Για το επιχειρησιακό σχέδιο για την ενίσχυση της εργασίας που προωθεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ενημέρωσε τους δημάρχους των «καλλικράτειων» δήμων της Αττικής η υπουργός Λούκα Κατσέλη, σε συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί (βλ. σχετικό θέμα της aftodioikisi.gr εδώ).

Η κυρία Κατσέλη χαρακτήρισε «πολύ εποικοδομητική» τη συνάντηση, εμφανίστηκε βέβαιη ότι τα νέα προγράμματα «θα πιάσουν τόπο» και σημείωσε ότι αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης τόσο για να υποστηριχθούν εκείνα τα μικρά έργα που χρειάζονται στις γειτονιές όσο και αυτά, τα κοινωνικής δράσης, που στηρίζουν την ελληνική οικογένεια.

Σε δηλώσεις τους οι δήμαρχοι Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου δήλωσαν ότι το πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κινείται σε θετική κατεύθυνση.

Για τη συνάντηση της κυρίας Κατσέλη με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας και το μνημόνιο, ύψους 130 εκατ. ευρώ, για τη δημιουργία 50.000 θέσεων απασχόλησης, βλέπετε προηγούμενο θέμα της aftodioikisi.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ