καταδικάζει-ο-σύλλογος-εργαζομένων-α-128610
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 23.01.2016 | 20:14

Καταδικάζει ο Σύλλογος Εργαζομένων Απ.Διοίκησης Αττικής την επίθεση στην Γ.Γραμματέα – Ανακοίνωση-καταγγελία

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής καταδικάζει την άναδρη και τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε από κουκουλοφόρους η ασκούσα χρέη Γεν.Γραμματέα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και συνάδελφος τους Κ. Καρδαμίτση. Δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στο πρόσωπό της και την στήριξή τους στην μέχρι τώρα προσπάθεια της για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος και ταυτόχρονα καλούν την κυβέρνηση να λάβει με σοβαρότητα όλα τα μέτρα που θωρακίζουν τους δημοσίους υπαλλήλους, απέναντι σε κάθε είδους τρομοκράτηση και εκβιασμό.

Αναλυτικότερα ολόκληρη η ανακοίνωση:

Καταδικάζουμε την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε χθες από κουκουλοφόρους η ασκούσα χρέη Γεν.Γραμματέα στην Αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής και συνάδελφος μας Κ. Καρδαμίτση.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πρόσωπο της και την στήριξη μας, στην μέχρι τώρα προσπάθεια της για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος. Καλούμε δε την κυβέρνηση να λάβει με σοβαρότητα όλα εκείνα τα μέτρα που θα θωρακίζουν τους δημοσίους υπαλλήλους  απέναντι σε κάθε είδους τρομοκράτηση και εκβιασμό.