ΔΑΣ ΟΤΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Κορίνθου

Συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Κορίνθου αλλά και στο Πρωτοδικείο Κορίνθου πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 9/1/2017 οι δυνάμεις της ΔΑΣ ΟΤΑ, απολυμένοι συμβασιούχοι και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ για το δικαίωμα τους στη δουλειά.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ο  Δήμαρχος  που ενώ γνώριζε ότι σήμερα θα πραγματοποιούταν κινητοποίηση και παράσταση διαμαρτυρίας, αυτός φρόντισε να εξαφανιστεί προκειμένου να μην απολογηθεί στους εργαζόμενους για την αντεργατική στάση του. Απαξιωτική ήταν η στάση του Δημάρχου ακόμα και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με εκπροσώπους των εργαζομένων. Παρόμοια στάση κράτησε και η πρόεδρος υπηρεσίας Πρωτοδικών.

Εντύπωση προκαλεί  και η παρουσία της αστυνομίας όπου σε όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης ήταν έντονη ακόμα και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου τόσο με ένστολο προσωπικό αλλά και με άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά.

Παρά την πρωτοφανή κινητοποίηση όλου του κρατικού μηχανισμού στο Δήμο Κορίνθου οι εργαζόμενοι στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν όχι μόνο δεν φοβήθηκαν αλλά αντίθετα αποτίμησαν θετικά την κινητοποίηση τους και οργανώνουν την άμεση κλιμάκωση του αγώνα.

Συνεχίζουν τον αγώνα για να μην περάσουν οι απολύσεις.

Για το δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή εργασία.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο Κορίνθου  να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των συναδέλφων συμβασιούχων ώστε ενιαία να αποτρέψουν τις απολύσεις των συναδέλφων αλλά και τις ιδιωτικοποιήσεις».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΔΑΣ ΟΤΑ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Αφήστε μια απάντηση